Hei lukijat,

Nyt on vihdoin aika astua eetteriin! Tämä on ihka ensimmäinen blogipostaukseni, tuntuupa hassulta ja uudelta. FitMe:n sivusto on ollut pystyssä jo jonkin aikaa, mutta täytettä tulee tässä pikku hiljaa.

Kuka minä olen?
Olen Maaret, FitMe:n perustaja. Olen kahden pienen tytön (5 ja 6v) äiti sekä yrittäjämieheni puoliso. Olen pitkään haaveillut, että saisin tehdä jotain rakkaan harrastukseni, liikunnan, parissa. Niinpä lähdin toteuttamaan omaa haavettani viime syksynä Trainer4You:n Personal Trainer koulutuksen myötä. Tällä hetkellä takataskussa on jo hyvinvoinnin sekä kuntasalivalmentajan tutkinto. Personal Trainer sertifikaatin saan syksyllä, eli hieman on vielä opintoja jäljellä. En ole päivääkään katunut päätöstä lähteä seuraamaan omaa intohimoani

Sivustolla tulen jakamaan vinkkejä niin ravintoon, hyvinvointiin kuin itse treenaamiseen ja pyrin etenkin näkökulmaan lapsiperheen arjen silmin. Omaa sydäntäni lähellä on erityisesti kuntosali, toiminnallinen harjoittelu, pyöräily sekä kesäisin myös golf.

Tästä tämä lähtee, olen niin innoissani!

Tervetuloa mukaan!

Maaret