Ihanaa elokuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

Tänään saimme todellakin ainakin Varsinais-Suomessa kokea syksyn tuntua, kun aamulla ukkonen jyrisi, vettä satoi ja siihen päälle vielä kunnon raekuuro! Onneksi päivää kohti sää taas muuttui aurinkoisempaan suuntaan ja ilta-aurinko onkin taas kaunis.

Blogin puolella on ollut valitettavan hiljaista ja nyt on varmaankin oikea aika kertoa siihen syy. Meille on tulossa haikara käymään, nyt jo itseasiassa kolmatta kertaa, ja tällä kertaa ajankohta tulisi olla tammikuun 2017 puolella. Pieni kasvava ihminen teki alkukolmanneksella oloni varsin tukalaksi, treenivideoiden ja ihan pelkkien kirjoituksienkin tekeminen oli työn ja tuskan takana.

 

raskauskuva 1

Onneksi nyt kuitenkin elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan ja tunnen olevani taas sama ihminen kuin olin ennen kesää, omat energiat alkaa siis pikkuhiljaa palautumaan ja intoa tekemiseen riittää! Kesän treenit on tehty omaa oloa kuunnellen ja nyt syksyn tultua on tarkoitus taas jatkaa treenejä entiseen tapaan, toki raskauden ehdoilla. Usein kuulenkin odottavien äitien, varsinkin ensimmäistään odottavien, pohtivan, että miten sitä kuuluisi raskaana ollessa liikkua ja syödä. Neuvolasta saa kyllä hyvä ohjeet mitä ravintoaineita tulisi välttää, mutta liikunta asioihin sieltä saatava tuki on valitettavan heikkoa.

raskauskuva 3

Siksipä tulen nyt täällä jakamaan jonkin verran vinkkejä niin odottavan äidin ravintoon, treeneihin kuin raskauden aikaiseen palautumiseenkin liittyen. Kuitenkaan mitään raskaussivustoa tästä ei tulla tekemään, vaan tavoitteenani on tarjota hyvinvointivinkkejä kaikille ikään, sukupuoleen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Kuullaan siis pian,
Maaret