Tänään julkaistiin pieni juttu yrityksestäni ja minusta paikallislehdessä. Jutussa oli tosin pieni kirjoitusvirhe, sillä vielä on lopputentti edessä ennen kuin valmistun Personal Traineriksi. Lisäksi on hyvä mainita, että teen valmennuksia oman valmistuvan PT Studion lisäksi kaikissa mahdollisissa kuntokeskuksissa, joissa ulkopuolinen traineri sallitaan. Luonnon mahdollisuuksia unohtamatta. Jutun pääset lukemaan lehden  sivuilta.

 

Maaret_valmis-6 (2)

Kaiken kaikkiaan läpikäymäni koulutus on ollut todella antoisa! Kouluttajat ovat alansa huippuja eivätkä päästä opiskelijoita helpolla. Voin lämpimästä suositella Trainer4you-koulutusorganisaatiota, jos mielessäsi on vastaavanlaiset opinnot. Itse tulen ehdottomasti jatkamaan opintojani ainakin ravitsemuksen parissa. Lisäksi mikä on luonnollisesti tällä hetkellä omaa sydäntäni lähellä, on odottavan äidin liikunta ja ravitsemus sekä palautuminen. Jos tiedät jonkun tahon Suomessa tarjoavan tähän täsmäkoulutuksia, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan!

 

raskauskuva 1