Vuoden vaihtuminen on käsillä, ihan pian taas kilistetään menneelle ja tulevalle vuodelle, toivotetaan menystystä uuteen vuoteen. Itselläni on myös aika tehdä kooste menneestä vuodesta.

Vuosi 2016 kohteli minua hyvin. Mitään suurempia suruja tai menetyksiä ei onneksi kohdallemme sattunut. Koko perheemme on pysynyt suhteellisen terveinä pieniä (no okei, omia isojakin) flunssia lukuunottamatta. Lapset ovat kasvaneet ja oppineet uutta. Edelleen rinnallani kulkee rakas puolisoni, paras mieheni. Olemme tehneet vuoden aikana hienot lomareissut Lappiin ja Espanjaan. Kesällä sain myös nauttia Austariassa asuvan rakkaan ystäväni seurasta useamman päivän ajan.

Isoimpina uusina asioina mieleeni jäävät uuden elämän alku sisälläni ja oman yritykseni perustaminen. Vuoden aikana olen tutustunut moniin upeisiin ihmisiin, verkostoni on laajentunut huimasti. Olen mennyt kohti uutta, olen astunut monessa kohtaa epämukavuusalueelleni ja saanut onnistumisen kokemuksia. Olen oppinut paljon uutta ja olen saanut elämääni hienon business mentorin, you know who you are <3

En malta odottaa mitä kaikkea vuosi 2017 tuo tullessaan! Pian elämäämme saapuu rikastuttamaan pieni ihmisen alku ihmeemme, mutta myös työ puolella uskon, että vuodella on minulle paljon annettavana uusia kokemuksia, uusia kohtaamisia ja etenkin kasvua sinne, mitä kohti haluan matkaani kulkea.

Haluankin toivottaa myös teille kaikille lukijoilleni menestyksekästä ja huippuvuotta 2017 <3 Uskaltakaa tehdä suunnitelmia ja tavoitella asioita, joita kohtaan teillä on intohimoa!