Oi mikä aurinkoinen päivä! Kevät tulee!

Ja tiedättekö, tänään perjantaina 27.1.2017 on kolmannen pienokaisemme laskettu aika. Vaan enpä usko, että haluaa vielä masusta tänne keskuuteemme saapua. Ainakaan kroppa ei anna merkkejä lähestyvästä synnytyksestä.

Olen ollut nyt äitiyslomalla jo yli viisi viikkoa. Toisaalta olen osannut nauttia tästä vapaudesta, toisaalta taas en, toimelias kun olen. Positiivista on kyllä ollut se, että olen päässyt urheilemaan varmasti enemmän kuin koskaan aiemmin lasten olemassa olon aikana. Ja iso kiitos kropalleni, että olet tämän mahdollistanut. Tiedän, että monella on loppuraskaus todella vaikeaa aikaa ja urheileminen on vain unelma tulevaisuudessa.

 

 

Paitsi että olen päässyt urheilemaan olan takaa, olen myös tehnyt paljon muuta. Kotona on monet kaapit saaneet suursiivouksen ja muutenkin on rätti heilunut. On ihanaa myös keskellä päivää tavata ystäviä, ilman jatkuvaa kiirettä. Ja tietysti parasta kaikista, olen päässyt viettämään huomattavasti enemmän aikaa isompien lasteni kanssa. Toinen käy esikoulua ja on päivässä vain neljä tuntia poissa. Päiväkotilaisenkin päivät ovat olleet lyhyempiä kuin normaalisti. Nyt kuitenkin olisin jo valmis saamaan kolmannen tänne kanssamme.

Ulkona on ollut mielettömät säät!

 

Kotona on tullut treenattua myös!

Peukut siis pystyyn, että pääsisin pian ponnistamaan muuallekin kuin kuntosalille! Huomiselle on varattu vyöhyketerapeutille aika, joka pääsee stimuloimaan akupunktiopisteitä. Tämän lisäksi olen kotona tehnyt rentoutusharjoituksia. Eli ei ole elämä ollut pelkkää pusertamista, vaan rentoutumista on todellakin harjoitettu täällä. Paitsi tänään kun aamun kuntosalilla vedin loppuun ball slammit, eli heitin 7kg hiekkapalloa vasten lattiaa aika kovalla sykkeellä muutaman rundin. Oikein apinanraivolla. Teki hyvää!

Apinanraivo pallo 🙂

Eläkää hengessä mukana ja toivottavasti aurinko hellii meitä viikonloppuna myös! Jos teillä on jakaa jotain todella kuumia vinkkejä, joilla synnytys käynnistyy, niin otan mielelläni vastaan 🙂