Meillä tosiaan asuu pian kaksi viikkoinen tyttövauva! Blogipuolella on ollut nyt vähän hiljaisempaa, sillä olemme rauhassa tutustuneet toinen toisiimme ja opetelleet uutta arkea. Ja arki on ollut kyllä ihanaa! Voisin päivät pitkät vain katsella ja suukotella pientä! Pieni peikkopäämme on rauhallinen tapaus, joka nukkuu ja syö hyvin. Kunnon itkua olemme kuulleet vasta muutaman kerran. Palvelu taitaa pelata vähän liiankin hyvin, mieheni sanoja lainatakseni 🙂 Siskot ovat ottaneet uuden tulokkaan vastaan isosiskojen ylpeydellä ihastellen.

 

Synnytys meni nopeasti, joskin pieniä ongelmia oli istukan irtoamisen kanssa. Tässä toimenpiteessä menetin aika paljon verta ja olin aika heikossa kunnossa hetken aikaa. Onneksi pääsin kuitenkin synnytystä seuraavana päivänä jo omin avuin suihkuun ja kotoitumisen jälkeen olo on vain parantunut.

Olemme jo viikon verran siis pääseet nauttimaan mahtavista ulkoiluilmoista pienokaisen kanssa. Suunnitelmanani onkin nyt ensi alkuun aloittaa liikunta kunnon aerobisilla lenkeillä jonka jälkeen pikkuhiljaa siirryn taas myös kuntosalin puolelle. Kuitenkin, koska keskiropan lihaksiston palautuminen omiin paikkoihin vie aikaa, tullaan kuntosalilla rehkimään odotusajan tavoin, joskin suuremmilla painoilla. Vielä siis maltetaan kaikkia keskivartaloa kuormittavia liikkeitä, mutta pepulle annetaan jo kyllä kunnon kyytiä kesää kohti!

Lenkille!

Olin muuten täysin unohtanut kuinka tehokasta liikuntaa vaunulenkit ovat! Olen saanut lenkeillä ihan kunnon hien pintaan ja sykkeet ovat nousseet jopa vauhtikestävyys luokkaan. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle pienen lapsen vanhemmalle. Mitä parasta peruskestävyysliikuntaa, jossa kunto nousee!

Terkkuja vaunulenkiltä!

Nyt kun vauva on keskuudessamme, alamme myös toden teolla työstämään kotimme yhteyteen tulevaa Training Studiota. Olen niin innoissani asiasta! Pinnat alkaa olemaan tasoitettu eli seuraavaksi alkaa maalausoperaatio ja muutoinkin pintojen viimeistely. Toivotavasti pääsemme kevään aikana vielä vetämään ensimmäiset pienryhmätreenit! Laitan lähiaikoina kuvia projektista.

<3 Maaret