Täällä on päästy treenaamaan tutin käyttöä nyt pikkuhiljaa. Saimme synnytyssairaalasta ohjeen, että tuttia olisi hyvä treenata vasta parin viikon ikäisestä eteenpäin, kun vauvan imuote rinnalla on oikein.

Sattuikin siis oikein hyvään saumaan, kun pääsimme vauvan kanssa testaamaan Mylo:n uusia ihania tuotteita! Vauvamme sai testiin aivan ihanan tuttinauhan sekä pinkin purulelun. Tämä nauha vaikuttaa oikein kestävältä ja on mielestäni todella kaunis, oikein hempeä ja tyttömäinen. Samaiseen nauhaan voin kiinnittää tutin sijasta myös tämän purulelun, mikä on oikein kätevä idea.

Kova nyrkkeily päällä ja tutti ei aina pysy suussa toivotulla tavalla

Minua muistettiin imetyskorulla, jota vauva saa hiplailla imetyksen aikana sekä sitten muutoin sylissä olessa maistella. Imetyskorun helmet on valmistettu kestävästä ja vauvalle turvallisesta Bpa-vapaasta elintarvikesilikonista. Mylon imetyskorut löydät täältä.

Sain myös yhden ihanan tuotteen arvontaan! Nimittäin vauvan purulelun. Lelussa on käytetty samaa materiaalia kuin imetyskorussa ja onkin mitä oivallisin tuote kun vauvalla alkaa tulemaan hampaita. Arvontaan pääset osallistumalla jättämällä yhteystietosi ja kirjoittamalla kommenttiboksiin kenelle sinä antaisit tämän lelun. Arvonta suoritetaan 10.3.2017 ja tuote postitetaan tämän jälkeen voittajalle.

 

Onnea arvontaan!

 

*tuotteet saatu blogiyhteistyönä