Olenkin tainnut jo jossain aiemmin kertoa, että aloitin tammikuussa myös tanskaisen naistenvaatemerkin BlackSwanFashionin konsulttina. Kaipaisin äitiyslomalle muutakin puuhaa aikuisten parissa ja tämä oikeastaan sattui kohdalleni kuin ihmeen kautta, juuri oikeaan aikaan.

Olen tykännyt työstä valtavasti! On oikeastaan parikin syytä, miksi juuri tämä merkki iski minuun niin korkealta ja kovaa:

  • Merkki on todella laadukas
  • Istuvuus on huippuluokkaa
  • Kustannuksiltaan edullisempi kuin aiemmin käyttämäni brändit
  • Mallistojen tyyli on juuri niin chic kuin tykkään

Aiemmin minä ajattelin, etten voisi koskaan hankkia itselleni vaatteita kotikutsuilta, ainoastaan lapsille. Kuinka väärässä olinkaan! Nykyisin kaupassa käyminen on varsinaista rumbaa, koska harvoin sinne pääsee enää ilman pieniä apulaisia ja jos pääsee, niin silloinkin on usein jonkinlainen time limit. Harvoin löytää etsimäänsä ja saa parhaassa tapauksessa hikisenä jonottaa moneen sovituskoppiin. Ei kiitos enää minulle. Mieluummin sovitan rauhassa, ilman kiirettä, saan rauhassa harkita ostostani.

Käyhän sinäkin kurkkaamassa mitä ihanuuksia täältä on saatavilla. Ja jos olet muualta päin kuin Turusta, niin meitä konsultteja on nyt jo lähes 15 henkilöä, annan mielelläni oman paikkakuntasi konsultin tiedot niin pääset vaikka privaatisti sovittelemaan.

Ja jos vielä olisi kalenterissasi perjantaille pieni rako, niin tervetuloa ennakkoaleen (kaikki perusmallistoa lukuun ottamatta -25 %) meille kotiin klo 16-18 välisenä aikana 😉