Blogirintamalla on ollut hivenen hiljaista. Meillä on ollut vähänn teknisiä ongelmia sivuston kanssa ja lisäksi kesä tuli aika ryminällä meille kotiin, vaikka säiden puolesta ei siltä olekaan tuntunut. Kun isommat lapset jäivät kesälomalle, niin myös oma aikani on ollut todella kortilla. Kun on kolme alle kouluikäistä kotona, niin päivät juoksevat!

Onneksi kuitenkin olemme saaneet myös treenistudiotamme eteenpäin ja se on todella hyvä se! Tällä hetkellä pinnat alkavat olemaan kutakuinkin valmiit ja nyt on meneillään lattian asennus. Lattiassa tulee olemaan sekä laattaa, tekonurmea kuin treenitilojen mattoa. Välinehankintoja on jo myös tehty ja ne jatkuvat vielä kesän ajan.

 

Tästä lähdettiin viime vuonna, kun tilaa oli saatu tyhjennettyä kaikesta rakennustavarasta

 

Myös pikkuihmisemme ovat olleet projektista innoissaan!

Elokuussa toivottavasti päästään vetämään ensimmäisiä treenejä! Studiosta tulee toiminnallinen studio, eli mekaanisia kuntosalilaitteita ei siellä jo pelkästään tilan pienuudesta johtuen nähdä. Tunnit, joita siellä tullaan ohjaamaan ovat koko kroppaa kuormittavia toiminnallisia treenejä, joskin ihan kunnon pakaratreenin pystyy siellä myös tekemään, penkkipunnerruksia unohtamatta.

 

Lasten kiipeilyseinä vielä ilman otteita

Onko teillä eritystoiveita ohjattujen tuntien osalta?

Itse haaveilen, jos tilaa voisi hyödyntää lisäksi joogatunteihin. Ihan liian vähän tulee joogaa harrastettua ja kehon huoltoa ylipäänsä. Itse asiassa tilan valaistuksessa on himmennettävyys huomioitu juurikin siitä syystä. En tosin tunne ainuttakaan jooga ohjaajaa, joten jos sinä tunnet Paraisten lähettyviltä, niin minulle saa asiasta miellään vinkata.