Syksy on minusta ihanaa aikaa! Ja yksi syy siihen on se, että kesälomat ovat takanapäin ja itselläni on valtava into tarttua kaikkiin uusiin asioihin! Tänä syksynä training studiomme vihdoin avaa ovensa ja yksi niistä tapahtumista on FitmeHealth baby tunti.

Tämä tunti on suunniteltu äideille ja vauvoille ikähaitarilla 3-11 kk, tai niin että lapset eivät vielä kävele. Tapaamme kaikkiaan kahdeksan kertaa, aloitus 16.10.2017. Tunneilla saadaan sykettä nousemaan ja hiki virtaamaan, mutta harjoitetaan myös äärimmäisen tärkeää lantionpohjan lihaksistoa, jotka ovat raskaudessa ja synnytyksessä olleet kovilla. Toteutus on pienryhmänä.

Minulla on vauva mukana lähes kaikissa urheilullisissa aktiviteeteissa, jopa ollut mukana golf kierroksellakin

Tämän lisäksi, syksyn pimeimpään ajankohtaan ajoittuu toinen ihana tapahtuma, nimittäin hyvinvoinnin päivä. Tapahtuma on suunnattu kaikille ikään, sukupuoleen ja aiempaan liikuntataustaan katsomatta. Tapahtuma järjestetään 4.11. ja luvassa on niin lempeitä kehon liikkuvuusharjoitteita kuin pakara-akseliin ja keskikroppaan suuntautuvaa treeniä. Lisäksi sokerina kakun päällä saamme kuulla ihanan luennon itsensä johtamisesta. Sitä taitoa me tarvitsemme kaikessa mitä teemme, myös oman hyvinvoinnin priorisoimisessa. Tapahtumasta lisätietoa täällä.

Kumpaankin tapahtumaan voi ilmoittautua minulle maaret@fitmehealth.com

Ihanaa alkanutta syksyä juuri Sinulle, ollaan onnellisia sekä kiitollisia ja toivottavasti tavataan liikunnallisissa merkeissä!