Tänään Paraisten Kuulutuksissa oli juttu tulevasta hyvinvointitapahtumasta, joka järjestetään 4.11. Dalaskogissa. Pienoinen painovirhe oli paitsi omassa sukunimessäni (joka on siis Vuorio), mutta myös linkissä, josta tapahtumasta löytyy lisätietoja. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.fitmehealth.com/hyvinvointitapahtuma. Tässä myös tapahtuman runko esiteltynä. Ilmoittautumiset maaret@fitmehealth.com. Toivottavasti näemme teistä mahdollisimman monen kanssa reilun viikon päästä <3

Mitä?

FitmeHealth järjestää Paraisilla hyvinvointitapahtuman 4.11.2017! Luvassa yhdessä treenaamista ja iloista meininkiä, maistuvaa ravintoa unohtamatta! Tilaisuuden päätteeksi on sauna -ja peseytymismahdollisuus. Tilaisuus on pääosin suomeksi.

Missä?

Tapahtuma järjestetään Dalaskogissa, osoitteessa Åntalantie 25. Tapahtuman kesto on klo 11-15.

Aikataulu

Tilaisuuden alustava aikataulu

  • klo 11-11.30 Aamuflow
  • klo 11.30-12.30 Poltetta pakaroihin ja korsetti tiukaksi -treeni
  • klo 12.30 Tankkaustauko: Auravidan maistuvia proteiinipatukoita ja muuta kevyttä syötävää
  • klo 12.45-13.30 Tanssia ja vauhdikkaita askeleita
  • 13.30-14.00 Cooldown
  • 14.00-15.00 Ravitseva lounas ja luento itsensä johtamisesta