Niinpä niin. On vierähtänyt pitkä tovi viimeisestä blogikirjoituksesta. Se on harmi, sillä todella pidän kirjoittamisesta!

En tiedä eletäänkö täällä ruuhkavuosien lisäksi jotain muutakin ruuhka-aikaa, mutta aika ei ole kerta kaikkiaan riittänyt mihinkään ylimääräiseen, eikä itseasiassa niille enemmän tärkeillekkään asioille riittävästi.

Meidän pienestä vauvasta on jo kasvanut iso kahdeksan kuukautinen tyttö, jolla on kova meno päällä koko ajan valveilla ollessaan. Tyttö oppii koko ajan uutta ja tällä hetkellä eteenpäin mennään jo kahdella jalalla, kunhan on jotain mihin tukea kädet. Kaikki, joilla on tällaisia vauhtipäitä, tietävät kyllä mistä puhun.

Kun meno on hurjaa ison osan päivästä, todellista aikaa omille asioille on todella rajoitetusti. Pää on täynnä uusia ideoita, mutta niiden saaminen eteenpäin tässä elämäntilanteessa on kieltämättä haastavaa.

Vaikka on kiirettä piisannut ja harmaita hiuksia kasvatettu, niin treeneistäni olen pitänyt kiinni! Te, jotka seuraatte minua instassa, olettekin varmasti huomanneet että treeneistä ei juurikaan tingitä. Vielä onneksi mennään eteenpäin treenien suhteen innolla ja ne antavat enemmän kuin ottavat. Ja näin sen pitää aina ollakin!

Koska aika on todella kortilla ja varsinaista ajattelu, saatikka tekoaikaa, omille tavoitteille ja haaveille on haastavaa löytää, olenkin kaksinverroin iloisempi saadessani nykyisin olla osa Drivenwoman porukkaa. Tällaista naisverkostoa olenkin jo pidemmän aikaa kaivannut, todellista tekevien naisten ryhmää. Tehdään eikä vain meinata! Jos et ole vielä kuullut ryhmästä, niin suosittelen katsomaan Drivenwomanin nettisivut sekä liittymään seuraajaksi Facebookissa. Innolla odotan omaa matkaani tämän parissa!

Ja niin, yhden asian lupaan jo heti: olla aktiivisempi blogin parissa. Tämäkin kun antaa enemmän kuin ottaa.

ps. Hankin hiljattain Macin ja otan vielä ensi askeleita tämän kanssa. Siitä syystä tämä postaus ilman kuvia.

Ihanaa ja energistä alkavaa uutta viikkoa!