Huomenna aloitan. Tai sitten ensi viikolla. No, toisaalta nyt on niitä juhliakin tulossa loppuvuonna… Jospa aloitan sitten kun vuosi vaihtuu?

Mitäpä tosiaan jos silloin aloittaisit? Aloittaisit elämän kohti terveellisempiä valintoja, joka päivä. Ja ottaisin mukaan liikunnan, ei pelkästään pakkopullana vaan normaaliin terveelliseen arkeen kuuluvana osana.

Aloitan ensimmäisen pienryhmävalmennukseni vihdoin tammikuussa 2018. Studion tilat ovat pian täysin valmiit ja tammikuussa valmiina vastaanottamaan myös ulkopuoliset treenaajat.

Mitä?

”Kilot likoon” pienryhmävalmennus käynnistyy siis heti tammikuussa 2018! Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat aloittaa pysyvän elämäntapamuutoksen kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Pieryhmäharjoittelussa yhdistyy Personal Trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Intoa puhkuva vertaisryhmä, henkilökohtaiset liikunta- ja ravitsemusohjeet sekä motivoiva valmennus tekevät omaharjoittelusta tuloksellista ja mielekästä.

Valmennuksen aikana kokoonnumme ryhmänä 12 kertaa aina maanantaisin klo 18-19 (poikkeuksena ensimmäinen tapaaminen klo 18-20). Lisäksi saat ravitsemusohjeet sekä liikuntaohjeet omaan itsenäiseen harjoitteluun. Ryhmälle perustetaan myös oma suljettu Facebook ryhmä, joka toimii sparraus –ja tiedonvälitys kanavana tapaamisten välillä.

Tapaamiset järjestetään Paraisilla, pääsääntöisesti FitMehealthin treenistudiolla. Valmennus on suomeksi. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä. Aloitamme 8.1.2018 ja viimeinen valmennus on 26.3.2018.

Kesto 3 kk
12 ryhmätapaamista
79 € / kk

Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

-maaret-