Hurjaa. Taas on vuosi vierähtänyt ja pian saamme jälleen kilistää uuden vuoden kunniaksi. Viime vuodenvaihdetta juhlin itse aikamoisena pallona ja taisin olla jo unten mailla ennen vuoden vaihtumista.

Uusi vuosi on minulle aina uuden alku. Haudataan mennyt ja otetaan katse kohti tulevaa. Vähän sama efekti, kuin mitä kevät minulle tekee.

Tämä mennyt vuosi on ollut itselleni erilainen, koska olen saanut viettää vuotta kolmen pienen lapsen äitinä ja kotiarki on tullut varsin tutuksi. Naurahtaen kerroinkin tutulle, että on nykyisin juhlapäivä kun minä laitan ripsiväriä. Vaikka kotiarki onkin kovaa hommaa, niin on se myös ainutlaatuista, tätä aikaa en koskaan saa takaisin. Niinpä en ole ajatellut palata vielä ensi keväänä täysipainoisesti takaisin työelämään.

Kesällä tuli treenattua paljon ulkona vauvan päiväuniaikaan.

 

Muutama kierros golffiakin ehdittiin pelaamaan puolison kanssa

Ihan pelkästään kotiäitinä en ole kuluvaa vuottani kuitenkaan viettänyt, enkä varsinkaan pullantuoksuisena sellaisena. Oman hyvinvointini (ja pääkoppani!) vuoksi olenkin lähes koko vuoden tehnyt sekä valmennustöitä että toiminut DrivenWomanin Turun alueen vetäjänä. Kaikki nämä ovat olleet itselläni ratkaisevassa roolissa oman jaksamiseni kanssa.

Marraskuussa studio saatiin vihdoin valmiiksi ja avasimme ovet myös ulkopuolisille

Miltä sitten näyttää tuleva vuosi 2018? Mitä toivon siltä?

Terveys. Toivon, että perheenjäsenet pysyisivät pääosin terveinä. Pienimmäinen sairasti vasta hiljattain ensimmäisen flunssansa 10-kuisena, ja muutenkin olemme tähän saakka onneksi sairastaneet kaiken kaikkiaan aika vähän. Saman tahdin soisin jatkuvan.

Tasapainoinen arki. Toivon arkea, jossa emme elä tiukkojen kellonaikojen mukaan, jatkuvassa pienessä kiireessä. En toivo minulta kuulumisia kysyttäessä, että vastaukseni on ”Kiitos ihan hyvää, kamala kiire koko ajan”, suuntaista. Kiireeseen voimme itse onneksi omilla valinnoillamme vaikuttaa.

Oman ammatillisen minäni suunta. Olen todella innoissani ja kiitollinen siitä, että olen päässyt osaksi mahtavaa DrivenWoman yhteisöä. Minulla on paljon haaveita ja unelmia. Todella uskon, että niihin pääsen, askel askeleelta. Tämä verkosto toimii upeana sparraajana ja tarvittaessa kyseenalaistajana. Uskon, että kaikki on kaikille mahdollista ja vuonna 2018 tulen itse ottamaan konkreettisesti askeleita omia tavoitteitani kohti.

Treenit. No tottakai odotan että pääsen tulevana vuonna treenaamaan hieman aiempaa tavoitteellisemmin! Oma studio helpottaa paljon, kun ei ole pitkiä siirtymisiä paikasta toiseen. Omat tavoitteeni liittyvät pitkälti kokonaisuuden hallintaan, eli sopivasti lihasvoimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Enkä pahastu jos kehon koostumuksessa tapahtuu toivottuja muutoksia haluamaani suuntaan… 🙂

Millaisia ajatuksia juuri Sinulla on tulevalle vuodelle? Aiotko tehdä jotain lupauksia itsellesi?

Vai otatko vain rennosti ja menet go-with-the-flow? Niin tai näin, ihan mahtavaa uutta vuotta justiinsa sulle, pääasia että teet tulevasta vuodestasi itsesi näköisen, etkä kenenkään muun!