Tammikuutta eletään jo yli puolen välin mutta minä ainakin olen jo julistanut kevään alkaneeksi! Ulkona tosin tuulee, tuiskuaa ja lunta tulee, mutta itse odotan jo toden teolla kevättä. Nautitaan nyt kuitenkin vielä hetki lumesta ja hiihtämisestä, sitä kun olemme täällä etelässä jo tovin saaneet odottaa. Itse olen ollut todella innoissani viimeiset pari viikkoa, suuren kiitollisuuden vallassa, kuten olette ehkä Instagram tililtäni havainneet.

Tammikuussa näki nimittäin päivänvalon FitMehealthin Mama valmennus. Ryhmässä taapertaa uutterien voimaäitien lisäksi siis myös pienet tossut iloisten kiljahdusten siivittäminä.

Tammikuussa käynnistyivät myös kauan odotetut Kilot likoon –pienryhmävalmennukset. Onpa ollut mahtavaa huomata liikunnan ilo osallistujien keskuudessa ja tsemppaus toinen toista kohtaan. Kyllä se niin vain on, että ryhmässä ja kaverin kanssa treenaaminen on vaan niin kivaa ja antoisaa!

Keväälle onkin siis jatkosuunnitelmia valmennusten suhteen luvassa. Ja koska studiomme haluaa palvella ainoastaan asiakkaita kuunnellen ja tarpeita täyttäen, niin muistathan laittaa viestiä jos mielelläsi on tietty ryhmävalmennus jota juuri sinä kaipaisit. Kaikki palautteet ja toiveet kuunnellaan!

Keväälle on suunnitteilla myös paljon muuta kivaa, niistä vähän myöhemmin lisätietoja luvassa…

Nauttikaahan lumesta nyt kun sitä viimein saimme <3