Opiskellessani Personal Training tutkintoa meiltä kysyttiin millaisia töitä haluaisimme liikunnan parissa tehdä. Itselleni oli alusta saakka selvää, että äidit ja pienten lasten vanhemmat olisivat omaa kohderyhmääni alkuvaiheessa. Asia mistä haaveilin, mutten tainnut edes ääneen sanoa, oli ulkomailla järjestettävät hyvinvointi / treenilomat.

Unelmilla on tapana toteutua kun ne vihdoin uskaltaa sanoa ääneen. Tässä sitä nyt siis ollaan; treenautan eri-ikäisten lasten äitejä koko ajan ja lokakuussa 2.-7.10.2018  näkee päivänvalon ensimmäinen ulkomailla toteutettava treeniloma! Treenilomasta kanssani vastaa Fitstopin Ansku ja Pilates Turun Taru.

Loman kohteeksi valikoitui ihana Kroatia ja sieltä Sibenik. Sibenik sijaitsee keskisessä Dalmatiassa kauniissa ja historiallisessa ympäristössä. Kauniit kivitalot, kapeat kujat ja historialliset rakennukset luovat tälle kaupungille
ainutlaatuisen tunnelman. Sibenikissä on runsaasti kahviloita, suuri tori kaupungin keskustassa sekä lukuisia ravintoloita illanviettoja varten, ostosmahdollisuuksia unohtamatta.

Kohteena on Solaris Resortin ylellinen 4 tähden, juuri remontoitu hotelli Jakov. Hotelli sijaitsee
rauhallisella sijainnilla meren rannalla. Jokaisessa huoneessa on ilmastointi, suihku/wc, tv,
minibaari ja ranskalainen parveke. Solaris Resort on kaunis lomakohde n. 6km Sibenikin
keskustasta. Se on lomakeidas, joka tarjoaa kauniit puitteet rentouttavaan lomaan, hyvät
uimarannat, uima-altaat, kylpyläosaston, perinnekylän ravintoloineen sekä paljon muuta. Solaris
Resortista kulkee linja-auto Sibenikin keskustaan tasaisin väliajoin, joten myös tutustuminen
kaupunkiin on kätevästi toteutettavissa.

Hotellin allas-alue vaikuttaa kutsuvalta

Lomalla on joka päivä tarjolla monipuolista liikuntaa, josta voit valita mieleisesi vaihtoehdot. Luvassa on monipuolista treeniä aina pilateksesta ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, patikointi ja- juoksuvaihtoehtoja unohtamatta. Päivittäin tarjonnassa useita vaihtoehtoja, joten voit valita omaan fiilikseesi sopivat tunnit tai liikkua toki halutessasi myös omatoimisesti. Lomalla tarjotaan myös informatiivista tietoa liittyen muun muassa hyvinvointiin, ravitsemukseen, lepoon ja ennaltaehkäisevään tuki- ja liikuntaelimistön huoltoon. Kohteessa on mahdollisuus varata myös henkilökohtaista kahdenkeskistä aikaa personal trainerin kanssa lisämaksusta.

ltaisin, ihanan ja energisen päivän päätteeksi, kokoonnumme yhteen nauttimaan ja rentoutumaan maittavan illallisen merkeissä. Lomalla on myös mahdollisuus pyöräilyyn, melontaan, tennikseen sekä omatoimiseen ostosreissuun.

Matkan hinta on 949 € / hlö. Hinta sisältää suorat lennot Helsingistä (meno tiistai iltana, paluu sunnuntaina), majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, lentokenttäkuljetukset kohteessa (kesto 1h/suunta), runsaan ja monipuolisen aamiaisen, illallisbuffetin ilman ruokajuomia sekä vähintään 3 tuntia ohjattua liikuntaa päivässä. Yhden hengen huone lisämaksusta 119 € / hlö. Kaiken kaikkiaan treenaamme yhdessä kokonaiset neljä päivää.

Paikan pääsee varaamaan TÄÄLTÄ. Peruutusehdot: 121 – 65vrk ennen lähtöä peritään 100€ peruutuskuluina, 64-34vrk ennen 200€, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua peritään 50% matkan hinnasta, alle 21vrk 100% matkan hinnasta. Lasku tulee 3 erässä, ennakko 250€ laskutetaan 26.7.2017 ja loppulaskut noin 6 ja 3 vkoa ennen matkan alkua. Vasta varausmaksun suoritettuasi olet varannut paikkasi. Tarkempi aikataulu lomasta toimitetaan varausmaksun jälkeen tai pyydettäessä jo aiemmin.

Jos olet siis harkinnut lomaa vain itsellesi, vain omaa hyvinvointiasi kuunnellen, tämä matka kannattaa ottaa harkintaan! Treenien lisäksi pääset vaihtamaan ajatuksia ja verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

Oletko mukana?