Pienryhmä aikataulut

Kilot likoon -pienryhmävalmennus

Oletko koko ajan väsynyt? Onko sinun vaikeaa saada itsesi liikkumaan, vaikka tiedät liikunnan tuomat hyödyt? Ruokailupuolikin tuntuu ontuvan. Kilojakin on kertynyt, mutta et oikein tiedä miten niistä pääsisi pysyvästi eroon?

Valmennus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat aloittaa pysyvän elämäntapamuutoksen kohti terveellisempää ja kevyempää elämää. Pieryhmäharjoittelussa yhdistyy Personal Trainingin ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Intoa puhkuva vertaisryhmä, henkilökohtaiset liikunta- ja ravitsemusohjeet sekä motivoiva valmennus tekevät omaharjoittelusta tuloksellista ja mielekästä.

Valmennuksen aikana kokoonnumme ryhmänä 12 kertaa aina  klo 19.30-20.30 (poikkeuksena ensimmäinen tapaaminen pe 2.2. klo 17.30-19.30). Lisäksi saat ravitsemusohjeet sekä liikuntaohjeet omaan itsenäiseen harjoitteluun. Ryhmälle perustetaan myös oma suljettu Facebook ryhmä, joka toimii sparraus –ja tiedonvälitys kanavana tapaamisten välillä.

Tapaamiset järjestetään Paraisilla, pääsääntöisesti FitMehealthin treenistudiolla. Valmennus on suomeksi. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä.

Seuraava valmennus alkaa perjantaina 2.2.2018 ja jatkossa tapaamiset aina maanantaisin 30.4. saakka. 

Kesto 3 kk
12 ryhmätapaamista
79 € / kk

Ilmoittautumiset ja lisätiedot maaret@fitmehealth.com tai 050 5678929.

FitmeHealth Baby tunnit

Äiti-vauva jumppa on äidin ja pienen yhteinen liikunnallinen hetki, jossa edetään vauvan ehdoilla tehden sekä sykkeen nostatuksia sekä lihaskuntoliikkeitä. Mikäli lapsi viihtyy itsekseen tai vaikka nukkuu tunnin aikana, voi liikkeet tehdä myös ilman lasta. Tunneilla edetään rennosti ja turvallisesti, vauvan tarpeet huomioiden. Erityistä huomiota tullaan kiinnittämään lantionpohjalihaksiston treeniin sekä ylläpitoon.

Kurssi on suunnattu 3-11 kuisille lapsille tai lapsille, jotka eivät vielä kävele. Kurssin kesto on 8 viikkoa, kokoontuminen aina maanantaisin klo 9.30-10.15. Aloitus 30.11.2017, viimeinen kerta 25.1.2018. Kurssi pidetään FitmeHealthin treenistudiossa Valoniemessä.

Kurssi nyt pilottihintaan vain 55 € / äiti+lapsi. Kurssille mahtuu neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu maaret@fitmehealth.com tai 050 5678929. KURSSI ON TÄYNNÄ! Voit tiedustella peruutuspaikkoja. 

FitmeHealth mama

FitMehealthin suosittu baby valmennus saa jatkoa! Tämä on suunnattu sinulle äiti, jolla synnytyksestä on kulunut tovi ja kroppa kaipaa hivenen jo kuormittavampaa liikuntaa. Lähtötasollasi ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaisesti. Lapsi voi joko nukkua treenisi ajan tai touhuta mukana, tunnilla edetään lapsen ehdoilla. Valtaosa treeneistä pidetään studiollamme, mutta muutama kerta treenataan myös vaunujen kanssa ulkona.

Kurssi alkaa 9.1.2017. Tapaamme tiistaisin klo 9.30-10.15. Hiihtolomaviikolla lomailemme. Hinta 65 € /äiti+lapsi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset maaret@fitmehealth.com tai 050 5678929. KURSSILLA YKSI PAIKKA VAPAANA!

 

Studiolla järjestetään pienryhmätreenien lisäksi henkilökohtaisia valmennuksia, jolloin koko studio on vain varatun asiakkaan käytössä.