Mikä on FitMehealth?

FitMehealth on hyvää oloa, juuri sinulle. Hyvinvointia, jossa liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa. Tarjoamme räätälöityjä valmennuspalveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Yrityksen takana on aktiivinen, kolmen pienen tytön äiti, Maaret. Maaret on intohimoinen liikunnan harrastaja sekä tasapainoisen ja terveellisen elämän väsymätön tutkimusmatkailija, jolle on tullut tutuiksi ruuhkavuosien haasteet. Se, ettei kaikki ole aina mahdollista vaikka niin haluaisi. Se, että katkonaisen yön jälkeen ei treeni onnistu. Se, että pienten lasten äitikin pystyy treenaamaan, kun asioita prioriosio ja asettaa välillä omatkin tarpeensa etusijalle. Pieni yritys sai alkunsa haaveesta tehdä työkseen sitä mitä itse rakastaa yli kaiken, eli liikkua ja viedä liikunnan ilosanomaa myös muille.

Koulutukset:

  • PersonalTrainer (Trainer4you)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)

Maaretin omaa sydäntä lähellä on etenkin toiminnalliset koko kroppaa kuormittavat treenit, kuntosalitreenaus ja pyöräily, kokkausta unohtamatta! Blogeihin syntyy tekstejä siis myös terveellisistä ja inspiroivista resepteistä, ruokavalio-ohjeista sekä uusista tuotteista ja makuelämyksistä, joita ehkä lapsetkin tykkäävät.

FitMehealth:n valmennuspalveluita tuotetaan pääosin Varsinais-Suomen alueella. Yrityksellä on myös oma Training studio Paraisilla.

   Maaret_valmis-6 (2)

 

trainer4you-personal-trainer-lisenssilogo