Mikä on FitMehealth?

Hei!

Olen Maaret, kolmen pienen tytön äiti. Olen aina liikkunut ja ollut liikunnallinen. Kuitenkin myös minun elämässäni on tullut ajanjaksoja, jolloin liikunnalle ei ole tuntunut löytyvän aikaa, olen ollut väsynyt ja voinut huonosti. Elämäni on ollut erityisen hektistä saatuani ensimmäiset lapseni vuosina 2010 ja 2011, jolloin samaan aikaan puolisoni perusti yrityksen ja aloimme myös rakentamaan omakotitaloa. Puolisoni paiskiessa töitä yrityksessään ja rakennuksella, olin todella väsynyt, turhautunut ja kiukkuinen. Aikataulujani uudelleen järjestämällä onnistuin kuitenkin löytämään arjestani aikaa myös liikunnalle ja aloin entistä enemmän kiinnostumaan myös ravitsemuspuolesta. Odottaessani kolmatta tytärtämme sainkin päätökseen Personal Training opintoni ja voin tällä hetkellä paremmin kuin koskaan aiemmin!

Tällä hetkellä autan muita pienten lasten vanhempia ja muita aikuisia voimaan arjessaan paremmin, tekemään terveellisempiä valintoja ruokailutottumuksissa ja etenkin priorisoimaan elämäsi tärkeimmän ihmisen, eli sinut itsesi. Kun sinä voit hyvin, myös läheisesi voivat hyvin.

Koulutukset:

  • PersonalTrainer (Trainer4you)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4you)

Omaa sydäntäni lähellä on etenkin toiminnalliset koko kroppaa kuormittavat treenit, kuntosalitreenaus ja pyöräily, kokkausta unohtamatta! Blogeihin syntyy tekstejä siis myös terveellisistä ja inspiroivista resepteistä, ruokavalio-ohjeista sekä uusista tuotteista ja makuelämyksistä, joita ehkä lapsetkin tykkäävät.

FitMehealth:n valmennuspalveluita tuotetaan pääosin Varsinais-Suomen alueella. Yrityksellä on myös oma Training studio Paraisilla.

   Maaret_valmis-6 (2)

 

trainer4you-personal-trainer-lisenssilogo