Kasnäsin treeniviikonloput

Järjestimme lokakuussa 2018 ensimmäisen treeniviikonlopun Kemiönsaaressa Kasnäsissä ja se ylitti niin osallistujien kuin meidän järjestäjienkin kaikki odotukset. Siispä lisää on luvassa.

Miltä Sinusta kuulostaisi pieni irtiotto treeniin ja hyvinvointiin painottuvan viikonlopun merkeissä luonnon keskellä kauniissa saaristossa? Loma, jossa voit nauttia monipuolisesta liikunnasta, ladata akkuja ja hyödyntää myös kylpylän tarjoamat palvelut, aina infrapunasaunasta ihaniin hierontoihin ja hoitoihin? Kasnäsin treeniviikonlopuissa sinulla on juuri tällainen mahdollisuus. Paikka on aivan ihana, puitteet loistavat ja ruoka Kasnäsissä – se on taivaallisen hyvää! Yhtään liioittelematta.

Ajankohdat 

Maaliskuu 29.-31.3.2019, ilmoittautumiset viim. 24.2.2019
Lokakuu 4.-6.10.2019, ilmoittautumiset viim. 31.8.2019

Ilmoittaudu täällä!

Viikonlopun hinta on 349 €. Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, runsaan ja monipuolisen aamiaisen (la ja su),  buffetlounaat (pe, la ja su) sekä terveelliset, maukkaat illalliset, lautasmallin mukaan (pe ja la), joka päivä ohjattuja yhteistreenejä, joista itse voit valita mihin osallistut sekä kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön. Yhden hengen huone lisämaksusta 25€/yö. Paikkoja rajoitetusti.

Viikonlopun sisällöstä ja ohjauksesta vastaavat hyvinvointi- ja liikunta-alan kokeneet valmentajat FitMehealthin Maaret Vuorio ja FitStopin Anna-Liisa Ruusunen

Luvassa on monipuolista treeniä aina kehonhallintaa kehittävistä ja kehoa huoltavista treeneistä, sykettä kunnolla nostattaviin lihaskuntotreeneihin, aamujen ihania lenkkihetkiä unohtamatta. Voit halutessasi varata lisämaksusta myös henkilökohtaisen ajan personal trainerin kanssa.

Viikonloppuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Treeneissä jokainen treenaa oman tasonsa mukaan ja vaihtoehtoja on hyvin tarjolla. Et tarvitse huippukuntoa osallistuaksesi.

Ilmoittautuminen on sitova. Treeniviikonloppu laskutetaan kahdessa osassa, varausmaksu laskutetaan heti viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja loppuosa maksetaan hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Sairaustapauksessa voit nimetä kuluitta toisen henkilön tilallesi.

Otteita 2018 loman palautteista: 

“Parasta viikonlopussa oli rentoutuminen, oma aika, hyvä fiilis, hyvä porukka. Olin viikonlopun sisältöön/antiin todella tyytyväinen. Kiitos!”

“Viikonlopussa oli huomioitu hienosti osallistujan taso ja kyky/kunto. Aivan loistava herätys itselle alkaa huolehtimaan omasta kunnosta. Ja havahduin siihen mitä kaikkea ulkonakin voi tehdä.”

“Parasta oli kaikki! Hyvä ohjelma, treenit juuri sopivia. Niin paikka/ miljöö sekä ruoka, ihan loistavia! Olitte miettineet kokonaisuuden hienosti, en muuttaisi mitään. Kiitos teille, olette huipputyyppejä!”

“Kiitos tosi paljon Maaret ja Ansku! Olitte miettineet koko ohjelman tosi kivasti ja ottaneet mukaan pieniä yksityiskohtia, jotka teki sellaisen olon, että teette tätä täydestä sydämestä.”