Woima viikonloppu 3.-5.5.2019

W = Wisio
O = Oivallus
I = Ilo
M = Motivaatio
A = Ajoitus

The Woima. Tervetuloa toukokuussa 2019 voimaantumaan ja viihtymään saariston sydämeen. The Woima yhdistää kokonaisvaltaisesti voiman eri elementtejä, jotta keho ja mieli olisivat vahvat yhdessä ja voivat hyvin.

Viikonlopun harjoituksissa tehdään koko kehoa voimistavia ja energisoivia liikkeitä, harjoitellaan rentoutumista ja läsnäoloa. The Woima yhdistää omankehon painoharjoittelun, joogan, rauhan ja rentouden. Mahdollisuuksien mukaan Woiman harjoitukset pidetään ulkona nurmialueella meren rannassa.

Voit sulkea puhelimen, jättää kellon kotiin ja antaa itsellesi lisää voimaa arkeen ja elämään, viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Upea Villa Wolax majoittaa osallistujat 2-hengen huoneissa aivan meren äärellä. Kaikki huoneet ovat hiljattain remontoitu, lähes jokaisesta huoneesta löytyy oma suihku ja wc.

Viikonlopun herkullinen ruoka valmistetaan Villa Wolaxin oman kokin toimesta ja menu toteutetaan vain laadukkaita raaka-aineita käyttäen ja kauden kasviksia hyödyntäen. Mahdolliset erikoisruokavaliot huomioidaan.

Viikonlopun aikana tarjoamme eritasoisia harjoituksia vähintään seitsemän tuntia. Kaikkiin ohjatut tunnit ovat suunniteltu niin, että mukana voi olla vasta-alkajista aktiivisempiin liikkujiin.

Anna aistiesi avautua, meriveden puhdistaa kehosi ja sulje silmäsi saunan pehmeissä löylyissä. Illan päätteeksi voit pulahtaa kynttilän valossa porealtaiden lämpöön.

Pysähdy ja nauti hetkestä.

Valitse Woima ja tule viihtymään & voimaantumaan yhdessä.

The Woiman takana on hyvinvoinnin voimakaksikko Miiamaan Miia sekä FitmeHealthin Maaret. Kaksikko yhdistää voimansa ja visionsa toteuttaa toukokuussa hyvinvointiviikonloppu Turun upeassa saaristossa, meren syleilyssä.

Ohjaajat
Miiamaalifestyle – Miia Hämäläinen

Voit käydä Miian sivuilla:
https://web.facebook.com/MiiamaaLifestyle/
https://www.instagram.com/miiamaalifestyle/

Fitmehealth – Maaret Vuorio

Voit käydä Maaretin sivuilla:
https://web.facebook.com/fitmehealth/
https://www.instagram.com/fitmehealth/

KENELLE?

Woimaviikonloppu sopii niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujillekin. Mitään aikaisempaa kokemusta joogasta tai oman kehon painoharjoittelusta et tarvitse.

MILLOIN?

3.5.2019 – 5.5.2019

MISSÄ?

Villa Wolax
Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto
http://www.villawolax.fi/
https://web.facebook.com/VillaWolax/
https://www.instagram.com/villawolax/

HINTA:

Earlybird hinta 345 € / hlö 31.1.2019 saakka, jonka jälkeen 399 € / hlö.

MITEN MAKSAN?

Viikonloppu laskutetaan kahdessa erässä. Voit hyödyntää maksuissa Smartum liikuntaseteleitä. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumiset

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT:

Miiamaa, Fitmehealth ja Villa Wolax eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista.
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Nimenmuutoksista, jotka tapahtuvat lähempänä kuin 7 vuorokautta ennen viikonlopun alkua, peritään toimistokuluina 10 €.

VAKUUTUS:

Kurssilaisia ei ole vakuutettu erikseen Miiamaan, Fitmehealthin tai Villa Wolaxin puolesta. Muistathan, että hyvinvointiviikonloppu on omaa vapaa-aikaasi.
Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.

Tapahtuman facebook sivut